Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Desolation Sound Wilderness Resort

Duur 4 Dagen

Soort Wandel & actief

Prijs (vanaf) € 565

Inclusief kajaktour door de mooie natuur

Het Desolation Sound Wilderness Resort is de ideale uitvalsbasis om de wildernis van de Sunshine Coast te ontdekken. Er zijn talloze trails in de omgeving om te voet of per mountainbike te verkennen, maar wil je echt ultiem onthaasten dan doe je dat in een kajak. De stabiele kajaks en het rustige water maken de tour geschikt voor iedereen, met of zonder ervaring. Onder leiding van een ervaren gids vaar je door het Marine Park en verken je diepe inhammen en verborgen baaien. 's Avonds overnacht je in een houten chalet met uitzicht over het water. Gooi een zalm op de barbecue en geniet van de rust in deze natuurrijke omgeving.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Dagprogramma

Dag 1 - Naar Desolation Sound Wilderness Resort aan Sunshine Coast: In het noordelijke deel van de Sunshine Coast vind je, op een paar kilometer van het historische plaatsje Lund, het Desolation Sound Wilderness Resort. Vanaf Vancouver Island neem je eerst de ferry naar Powell River en vanuit Vancouver volg je de Sunshine Coast Highway. Dit is een prachtige route naar een mooie, rustige plek in de natuur.
Dag 2 - Kajaktour in Okeover Inlet en Desolation Sound Provincial Marine Park: Vandaag ontdek je per kajak de Okeover Inlet en het Desolation Sound Provincial Marine Park tijdens een begeleide tour. Na een duidelijke instructie neemt de gids je mee langs de ruige kustlijn naar Grace Harbour en de eilandjes en verscholen baaien in de Malaspina Inlet. Zeearenden zitten in de boomtoppen, zeehonden liggen op de rotsen en het water is op sommige plekken zo helder, dat je zeesterren op de bodem onder je ziet. Het wordt een fantastische dag om ultiem te onthaasten.
Dag 3 - Vrije dag bij het Desolation Sound Wilderness Resort: Je hebt nog een volle, vrije dag ter besteding bij het Desolation Sound Wilderness Resort. Er zijn talloze trails in de omgeving om te voet of per mountainbike te verkennen. Geniet van de rust in deze natuurrijke omgeving.
Dag 4 - Rit naar de volgende bestemming in Canada: Je laat de prachtige wildernis van de Desolation Sound achter je en gaat op weg naar een ander hoogtepunt in je reis door Canada.

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben u helemaal óm en wilt u meteen deze reis aanvragen? Gebruik dan onderstaande opties om uw variant te selecteren en klik op 'Aanvragen'. U kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben u toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met u op.

Maatwerk offerte 03 8080 258
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Hebt u vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen u graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
• drie overnachtingen in het Desolation Sound Wilderness Resort
• begeleide kajaktour van 7 uur door Okeover Inlet en naar Desolation Sound Provincial Marine Park
• gebruik van 1- of 2-persoonskajak, reddingsvest, overig veiligheidsmateriaal en waterdichte tas
• lunch tijdens de kajaktour
• lokale belastingen

Niet inbegrepen:
• vervoer naar en van het resort
• niet genoemde maaltijden en drankjes
• fooien

Wil je deze reis aanvragen?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om het aanvragen af te ronden.

03 8080 258

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.