Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Dagprogramma 4 Dagen

Desolation Sound Wilderness Resort

Terug Bekijk samenvatting

Het Desolation Sound Wilderness Resort is de ideale uitvalsbasis om de wildernis van de Sunshine Coast te ontdekken. Er zijn talloze trails in de omgeving om te voet of per mountainbike te verkennen, maar wil je echt ultiem onthaasten dan doe je dat in een kajak. De stabiele kajaks en het rustige water maken de tour geschikt voor iedereen, met of zonder ervaring. Onder leiding van een ervaren gids vaar je door het Marine Park en verken je diepe inhammen en verborgen baaien. 's Avonds overnacht je in een houten chalet met uitzicht over het water. Gooi een zalm op de barbecue en geniet van de rust in deze natuurrijke omgeving.

Dag 1

Accommodatie: Desolation Sound Wilderness Resort - 1bedroom chalet (LG)

Naar Desolation Sound Wilderness Resort aan Sunshine Coast

In het noordelijke deel van de Sunshine Coast vind je, op een paar kilometer van het historische plaatsje Lund, het Desolation Sound Wilderness Resort. Vanaf Vancouver Island neem je eerst de ferry naar Powell River en vanuit Vancouver volg je de Sunshine Coast Highway. Dit is een prachtige route naar een mooie, rustige plek in de natuur.

Dag 2

Accommodatie: Desolation Sound Wilderness Resort - 1bedroom chalet (LG)

Kajaktour in Okeover Inlet en Desolation Sound Provincial Marine Park

Vandaag ontdek je per kajak de Okeover Inlet en het Desolation Sound Provincial Marine Park tijdens een begeleide tour. Na een duidelijke instructie neemt de gids je mee langs de ruige kustlijn naar Grace Harbour en de eilandjes en verscholen baaien in de Malaspina Inlet. Zeearenden zitten in de boomtoppen, zeehonden liggen op de rotsen en het water is op sommige plekken zo helder, dat je zeesterren op de bodem onder je ziet. Het wordt een fantastische dag om ultiem te onthaasten.

Dag 3

Accommodatie: Desolation Sound Wilderness Resort - 1bedroom chalet (LG)

Vrije dag bij het Desolation Sound Wilderness Resort

Je hebt nog een volle, vrije dag ter besteding bij het Desolation Sound Wilderness Resort. Er zijn talloze trails in de omgeving om te voet of per mountainbike te verkennen. Geniet van de rust in deze natuurrijke omgeving.

Dag 4

Rit naar de volgende bestemming in Canada

Je laat de prachtige wildernis van de Desolation Sound achter je en gaat op weg naar een ander hoogtepunt in je reis door Canada.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.