Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Familie avontuur Zuid-Afrika

  • • Juli en augustus perfecte reisperiode
  • • Slapen in een boomhut, aan het strand en in het bos
  • • Rustig reistempo
  • • Jeepsafari's, kano- en wandeltocht inbegrepen
Duur 17 Dagen

Soort Individuele reizen

Prijs (vanaf) € 1.675

Met de kinderen op ontdekkingstocht door Zuid-Afrika

Wat is er mooier dan je kinderen te laten kennismaken met de magie van Afrika? Beleef spannende momenten als je tijdens een jeepsafari samen olifanten en leeuwen spot en geniet van de avontuurlijke kanotocht in het iSimangaliso Wetland Park. Je overnacht bijna letterlijk op het strand en sluit af met twee bijzondere nachten in een boomhut bij het Krugerpark. Het rustige reistempo, de ruime (familie)kamers in steeds wisselende omgevingen en altijd de aanwezigheid van een zwembad maken dit tot een ideale reis voor gezinnen.

Je begint je reis met drie nachten in een kindvriendelijke lodge aan de voet van de Drakensbergen, waar mooie wandelingen te maken zijn. Ook kun je gebruikmaken van de gratis mountainbikes, met de kinderen een paardrij- of ponytocht maken of door de boomtoppen zoeven tijdens een canopytour. Zee en strand krijgen jullie in Salt Rock, waar het zwembad uitkijkt op de oceaan. Het Zululand Rhino Reserve is jullie eerste kennismaking met de Afrikaanse bush en tijdens de reis slapen jullie nog vaker in nationale parken. Samen speuren jullie in een eigen auto of tijdens een jeepsafari de struiken af op zoek naar wild, zoals neushoorns, olifanten en giraffen. Een boomhut is voor veel kinderen een droom en die gaat in vervulling in de Pezulu Tree House Lodge. Een prachtige reis, waar jong en oud van zullen genieten!

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Dagprogramma

Dag 1 - Aankomst in Johannesburg: Johannesburg biedt een scala aan mogelijkheden, van diverse musea, theaters en het interessante Soweto tot winkels, marktjes, pleinen en gezellige terrasjes.
Dag 2 - Naar Spioenkop en noordelijke Drakensbergen: Vandaag reis je naar een veelzijdig gebied in de noordelijke Drakensbergen. Maak prachtige wandelingen, een paardrijtocht of mountainbike-rit, bewonder de oude rotsschilderingen van de bosjesmannen in het centrale deel van de Drakensbergen of geniet met de kinderen in en om de lodge.
Dag 3 - Vrije dag omgeving Drakensbergen: De lodge kijkt uit over de Mfazimnyama Valley van het Spioenkop Game Reserve, waar je wandelsafari's kunt maken of met een gids kunt speuren naar de zeldzame zwarte neushoorn. De regio is ook bekend vanwege de zogenaamde 'Battlefields' van de boerenoorlog tussen de Britten en de Zulu's.
Dag 4 - Vrije dag omgeving Drakensbergen: Met de gratis te gebruiken mountainbikes kun je diverse trails verkennen. Het zwembad biedt verkoeling in de middag, de kinderen kunnen ponyrijden en een wandeling met de honden door het natuurgebied en over het terrein van deze lodge en boerderij mag je eigenlijk niet missen.
  • Kosi Bay Nature Reserve, Zuid-Afrika
  • Drie Rondavels, Panorama Route, Zuid-Afrika

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben u helemaal óm en wilt u meteen deze reis aanvragen? Gebruik dan onderstaande opties om uw variant te selecteren en klik op 'Aanvragen'. U kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben u toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met u op.

Maatwerk offerte 03 8080 258
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Hebt u vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen u graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Overige info

Prijs in familiekamer: wordt x4 doorberekend, want is gebaseerd op een kamerbezetting van 2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar. De gepubliceerde prijzen zijn indicatieprijzen per persoon exclusief vluchten.

Autohuur
In de prijs is een huurauto van Avis inbegrepen. Alle categorieën zijn het genoemde autotype of vergelijkbaar. Kijk voor meer details op de website van Avis.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
• ontvangst door lokale vertegenwoordiger op luchthaven
• 16 overnachtingen in combinatie van familiekamers (met bezetting van 2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar), chalets en cottages
• 6x ontbijt, 2x diner en ontbijt, 3x volpension en 5x volpension inclusief activiteiten
• 16 dagen Avis huurauto naar keuze inclusief volledige ‘Premium cover’ verzekering met schade- en diefstaldekking, inzittende verzekering, banden/voorruit dekking en sandblasting schade, ongelimiteerd aantal kilometers, extra bestuurder en lokale 14% belasting
• ondersteuning door onze lokale agent
• uitgebreid Engelstalig informatiepakket met routebeschrijving ter plaatse
• bij boeking Nederlandstalig informatiepakket
• CO2 compensatie reis

Niet inbegrepen:
• internationale vlucht, luchthavenbelasting en brandstoftoeslag
• overige autohuurkosten zoals cross border fee Swaziland à ZAR600 en contractfee ZAR99 (ter plaatse betalen), brandstof, parkeergelden en optionele GPS
• overige maaltijden
• entreegeld nationale parken
• reserveringskosten
• reis- en/of annuleringsverzekering

Wil je deze reis aanvragen?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om het aanvragen af te ronden.

03 8080 258

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.