Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Antarctica
Het vergeten continent

Terug
Kies een pagina:

Mysterieus en overweldigend, koud en schitterend: Antarctica is subliem. Bezaaid met imposante ijsbergen, indrukwekkende gletsjers en met sneeuw bedekte bergketens, laat het landschap zich met niets vergelijken.

Ontdek Antarctica! Een cruise naar Antarctica is paradijs voor elke natuurfotograaf. Zeker ook omdat enorme aantallen pinguïns, walvissen, zeehonden en zeevogels zich elk jaar weer verzamelen in de voedselrijke wateren langs de kust.  Een reis naar Antarctica is in alle opzichten uniek! De toekomst van Antarctica is van cruciaal belang voor het klimaat en het natuurlijk evenwicht van de wereld. Op alle reizen die wij aanbieden wordt hier veel aandacht aan besteed. De schepen moeten voldoen aan strenge milieueisen en bij de landingen moeten we ons aan een aantal belangrijke regels ter bescherming van het wildleven houden. Antarctica is uniek en ongerept, dat moet zo blijven.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.