Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Antarctica
Schoeisel

Terug
Kies een pagina:

De meest gestelde vraag die onze Arctische en Antarctische reizigers ons stellen is: welke laarzen moet ik meenemen? Landingen zijn meestal zogenaamde natte landingen en droge voeten zijn in deze gebieden bepaald geen overbodige luxe!  Op vele reizen zijn er laarzen beschikbaar aan boord. Maar ook dan geven reizigers er soms de voorkeur aan eigen laarzen mee te nemen.

Afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met verschillende soorten laarzen, waaronder het merk Muckboot. De ervaringen met dit merk waren bijzonder positief. MuckBoots zijn lichte en comfortabele laarzen van natuurrubber en neopreen en waterdicht. Groot voordeel: ze zijn ook prima geschikt voor de wandelingen die er aan land gemaakt worden.

The Smart Products Company biedt Askja reizigers 10% korting op Muckboots. Op de website www.kathmandu.nl  vindt u een overzicht van alle verkrijgbare modellen. Als u het ons vraagt: de Muckboot Chore High (€ 99,-) voldoet uitstekend en houdt uw voeten warm tussen de +20° C en -5° C. De Muckboot Muckmaster is iets comfortabeler en werkt tot -20° C, maar is iets duurder (€ 125,-). De Muckboot Arctic Sport (warme voeten tot -40° C) zijn ook geschikt voor uitstapjes  in het winterse hoge noorden. Voor alle duidelijkheid melden we maar even dat Askja geen gewin haalt uit de verkoop van de laarzen. Maar we bevelen ze van harte aan.

De keuze is geheel aan u natuurlijk. Indien u gebruik wilt maken van dit aanbod gaat u naar www.kathmandu.nl en bij de bestelling vult u de aktiecode in die u na boeking van de reis van ons krijgt. Dat levert 10% korting op op uw gehele bestelling. De laarzen zijn verkrijgbaar in de maten 37 – 48. Indien op de een of ander manier de laarzen niet passen of goed zitten kunt u ze eenvoudigweg terugsturen en/of omruilen voor een ander maat.

 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.