Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Antarctica
Reisdocumenten

Terug
Kies een pagina:

Burgers van landen uit de Europese Unie, Zwitserland en de Verenigde Staten van Amerika met een geldig paspoort kunnen naar Argentinië en Antarctica reizen als toerist voor een periode van negentig (90) dagen zonder visum. De geldigheid van het paspoort moet na terugkeer nog minimaal zes maanden geldig zijn.

In uw vliegticket dienen de namen opgenomen te worden zoals vermeld in het paspoort. Voor de voornaam bij voorkeur de eerste volledige voornaam opgeven bij boeking. Wij vragen u dit bij het ontvangen van uw boekingsbevestiging nogmaals te controleren. Mocht er een verkeerde naam door u worden doorgegeven dan zijn de wijzigingskosten voor uw rekening. Uw reisbescheiden, waaronder o.a. vliegticket(s) en vluchtschema, ontvangt u ca. 10 dagen voor vertrek.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.