Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Antarctica
Praktische informatie

Terug
Kies een pagina:

Onderstaand vindt u praktische informatie over Antarctica.

Taal
Op de meeste expeditiecruises naar Antarctica is de voertaal Engels. Er zijn echter enkele reizen waarbij Duits de voertaal is. Als dit het geval is, wordt u van tevoren op de hoogte gebracht.

Telefoneren en tijdverschil
In geval van nood kunt u de schepen bereiken op de noodnummers die u ontvangt bij de reisbescheiden. Telefoneren is niet goedkoop, dus beperk dit alleen tot telefoneren in geval van nood. Voor het versturen van e-mail geldt ook dat dit prijzig is. Houdt er daarnaast rekening mee dat u geen bijlagen bij uw e-mail verstuurt, omdat dit problemen kan geven met het ontvangen van de e-mail aan boord.

Het tijdsverschil met Argentinië varieert van 3 tot 5 uur vroeger, afhankelijk van daylight saving time en winter- en zomertijd. Voor meer informatie kunt u hier kijken: www.timeanddate.com/worldclock.

Valuta
Met uitzondering van geld voor enkele uitgaven aan wal en de consumpties aan boord kunt u weinig uitgeven. De drankjes die u aan boord gebruikt hebt, kunt u aan het einde van de reis contant afrekenen in euro’s, USD of peso’s. 
In Ushuaia kunt u geld opnemen uit automaten. U betaalt daar met USD of de Argentijnse peso. 
Echter kunt u, afhankelijk per bank, maar een bedrag van maximaal 500 Argentijnse persos per dag pinnen.

Voltage
Het voltage hangt af van de herkomst van het schip. Tip: neem een wereldstekker mee.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.