Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Nieuw-Zeeland
Camperhuur Nieuw-Zeeland

Terug
Kies een pagina:

Kia Ora en welkom in Aotearoa, het land van de lange witte wolk. Nieuw-Zeeland is een camperland bij uitstek. U heeft de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Nieuw-Zeeland biedt diverse campings met goede faciliteiten, maar u mag er ook wild kamperen. Wilt u echt in de natuur verblijven, dan kunt u ook kiezen voor een van de kampeerplaatsen van de 'Department of Conservation'. Zij hebben meer dan 200 toegankelijke kampeerplekken in gebieden waar men extra zorgdraagt voor het behoud van de natuur.

U kunt kiezen uit plaatsen in dichtbegroeide bossen, maar ook langs de oevers van een meertje of zandstrand. De zogenaamde 'Conservation Campsites' zijn een plek om te relaxen en te genieten van het buitenleven middenin de natuur.
De wegen in Nieuw-Zeeland zijn goed onderhouden, dus per camper goed te bereizen. Op het Zuidereiland kunnen de wegen wat smaller zijn, wanneer u een van de passen oversteekt door de Zuidelijke Alpen. Reizen met een camper betekent vrijheid, ga Nieuw-Zeeland ontdekken!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.