Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Nieuw-Zeeland
Land van Kiwi’s en Haka’s

Terug
Kies een pagina:

Rokende vulkanen, gletsjers, regenwouden en hooggebergtes, imposante fjorden en witte stranden. Tachtig miljoen schapen en vier miljoen mensen op een oppervlakte van zeven keer Nederland. Dat is Nieuw-Zeeland in een notendop.

Ontdek Nieuw Zeeland! In Nieuw Zeeland noemen ze zichzelf Kiwi’s. De mensen zijn vriendelijk en ontspannen. De oorspronkelijke bewoners, de Maori, noemen dit paradijs in de Stille Oceaan Aotearoa, het land van de langgerekte witte wolk. Nieuw-Zeeland weet haar bezoekers steeds weer te verrassen, een vakantie in Nieuw Zeeland is in alle opzichten uniek! Reis naar Nieuw Zeeland en zie hoe de Maori’s trots zijn op hun land. Prachtige natuurparken bieden volop mogelijkheden voor wandelingen, kano- en fietstochten. Ook wildwatervaren, zwemmen met dolfijnen of walvissafari’s zijn populaire activiteiten. Maak een rondreis door Nieuw Zeeland en ontdek deze unieke natuurbestemming!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.