Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

West-Canada
Camperhuur West-Canada

Terug
Kies een pagina:

Kamperen blijft een favoriete manier van vakantie vieren. De vrijheid van een eigen huis op wielen is ideaal voor mensen die niet gebonden willen zijn aan vaste reisdagen. U kunt ter plaatse nog besluiten op welke mooie plekken u wat langer wilt blijven. Wat is er nu heerlijker dan op uw eigen tempo te reizen en de hele dag buiten te zijn en te struinen door de natuur. Een vakantie per camper is ook ideaal voor het reizen met kinderen. ’s Avonds zit je na de barbecue lekker na te genieten aan het kampvuur, terwijl de kinderen kleverige marshmellow roosteren.

Askja Reizen is gespecialiseerd in actieve natuurbeleving op de mooiste bestemmingen. Reizen per camper past perfect in dit plaatje. Wij kunnen u dus ook uitstekend infomeren en adviseren voor uw camperreis in het westen van Canada.

Makkelijk zelf offerte opvragen
Via onze site is het heel makkelijk om met een paar gegevens zelf de prijs voor uw camper op te vragen. U geeft het volgende aan:
- aantal personen
- locatie
- ophaaldatum camper
- inleverdatum camper
- aantal te rijden kilometers

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.