Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

West-Canada
Lokale keuken

Terug
Kies een pagina:

Elke provincie in Canada heeft zijn eigen streekgerechten.

Aan de oostkust kunt u genieten van verse "seafood" zoals kreeft en forel en in Quebec worden er voor u heerlijke Franse taarten en pasteitjes bereidt. Ontario staat bekend om zijn fruit en groente, de prairies om het graan en het beste rundvlees. In British Columbia is het genieten van vers gevangen zalm en in de Northern Territories komt veel beekridder voor (een soort zalm). Vanwege het multiculturele karakter van het land kunt u, met name in grotere plaatsen, tal van etnische keukens uitproberen. Canada heeft twee belangrijke wijnproducerende gebieden: de Okanagan Valley in British Columbia en de streek langs het Niagara-schiereiland in Zuid-Ontario. De bekendste biermerken zijn Labatt Blue en Molson Canadian.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.