Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

West-Canada
Steden West-Canada

Terug
Kies een pagina:

Vancouver
Vancouver wordt wel de 'parel van het westen' genoemd. Het heeft een unieke ligging met aan de ene kant de Strait of Georgia en aan de andere kant de Coastal Mountains. De bergen en de warme zeestroming zorgen voor een mild klimaat. In de winter vriest het er nauwelijks en zomers is het vaak bewolkt en regent het er dikwijls. Een van de opvallendste gebouwen in Vancouver is het Canada Place welke gebouwd werd ter gelegenheid van de Expo wereldtentoonstelling in 1986. In het centrum van de stad kun je nog oude wijken zoals Gastown en Chinatown bezichtigen. Om weer even tot rust te komen is een bezoekje aan het Stanley Park zeker de moeite waard. Een van de grote trekpleisters in dit park zijn de totempalen. Verder is er een groot aquarium met meer dan 8000 vissen en zeezoogdieren.

Victoria
Victoria is de hoofdstad van de provincie British Columbia. Door de relaxte sfeer en het milde klimaat is de stad erg geliefd bij toeristen. Aan de prachtige Inner Harbour is het altijd gezellig druk en van hieruit kun je veel grote en kleine boten zien vertrekken. Aan de overkant van de haven zijn de Parliament Buildings en het mooie Empress Hotel te zien. In centrum van de stad kun je in de winkelstraten nog vele Victoriaanse gebouwen bewonderen.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.