Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

West-Canada
Ruimte, wildlife en prachtige natuurschoon

Terug
Kies een pagina:

In een reis door West-Canada kunt u kennismaken met de besneeuwde toppen van de Rocky Mountains, de azuurblauwe meren aan de Icefields Parkway, snelstromende rivieren, gletsjers, dorre prairies, woestijnlandschap en de spectaculaire kustlijn aan de Westkust. De natuur in West-Canada is overweldigend.

Het zuiden en zuidwesten van Canada heeft door de invloed van de Stille Oceaan een gematigd klimaat. In Vancouver ligt de gemiddelde temperatuur in de zomermaanden rond de 20 °C. Langs de kust zijn de temperaturen mild en in de zomer zelfs warm. Er komt veel vochtige lucht vanaf de Stille Oceaan binnenwaaien wat in de zomer een typisch weerpatroon met zich mee kan brengen: ochtendmist die rond 11 uur verdwenen is waarna het zonnig blijft en de wind rond het middaguur gaat opsteken.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.