Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

IJsland

Hoofdstad IJsland

Terug

Reykjavík is de hoofdstad van IJsland. In het hele land wonen ongeveer 320.000 inwoners en ongeveer tweederde daarvan wonen in Reykjavík en de voorsteden. De hoofdstad is dus het culturele centrum van IJsland. In praktisch elke reis die wij aanbieden is een bezoek aan Reykjavík inbegrepen en in het laagseizoen zijn de stedentrips naar Reykjavík populair.

Maak dus zelf kennis met deze Noordelijke hoofdstad. Ook al is Reykjavík geen hele grote stad, het heeft de allure van een echte metropool en is misschien wel de meest trendy hoofdstad van Europa. Er is een scala aan musea en de winkels verkopen zowel traditionele IJslandse truien als hypermoderne kleding. Slenter zelf langs de etalages, die ook vol liggen met kunstzinnige sieraden, keramiek en schilderijen. Geniet in één van de vele restaurants en voor de liefhebbers is er een zeer bruisend nachtleven!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer