Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

IJsland
Land van ijs en vuur

Terug
Kies een pagina:

Ruige natuur, bijzondere natuurverschijnselen en uitgestrekte landschappen kenmerken IJsland. U ontdekt ze tijdens een rondreis IJsland. De af te leggen afstanden zijn nooit groot en laten u toe de diversiteit van dit land te ontdekken.

Askja Reizen organiseert al vele jaren reizen naar IJsland. En dat doen we met veel plezier. Het land kent een enorme verscheidenheid aan bijzondere natuurverschijnselen en landschappen en de reisafstanden zijn nooit groot. Op één dag kunt u meerdere prachtige gebieden bezoeken. Heel veel natuur is -gelukkig- nog niet door mensenhanden beroerd. Tijdens een reis op het eiland ziet u warme bronnen, kokende modderpoelen en pruttelende zwavelbronnen, die een opmerkelijk contrast vormen met ijskoude gletsjerrivieren en watervallen. Daarnaast is IJsland dé bestemming voor iedereen die van rust en ruimte houdt.

IJsland kan het hele jaar door bezocht worden, maar klimaat, wegencondities en specifieke natuurverschijnselen bepalen wat er in elke periode gedaan kan worden. In juni, juli en augustus bloeien de meeste bloemen en vanaf mei tot begin augustus zijn er veel zeevogels op het eiland te bewonderen.

IJsland houdt zeker geen winterslaap: in en rondom Reykjavík is er van alles te zien en te doen. De dagen zijn weliswaar kort maar er is een grote kans om in het donker het schitterende Noorderlicht te zien. Reizen door IJsland in de winter is dan ook goed mogelijk.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.