Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

IJsland
Land van ijs en vuur

Terug
Kies een pagina:

Ruige natuur, bijzondere natuurverschijnselen en uitgestrekte landschappen kenmerken IJsland. En de reisafstanden zijn nooit groot. Een bestemming met meer afwisseling dan IJsland moet nog ontdekt worden!

Ontdek IJsland! Askja organiseert al jaren reizen naar IJsland, een waar paradijs voor natuurliefhebbers. IJsland gunt de bezoekers een kijkje in de keuken van de wordingsgeschiedenis van de aarde én IJsland is één van de laatste stukjes onbedorven wildernis van Europa. Tijdens een vakantie in IJsland, op slechts drie uur vliegen van Nederland, ziet u warme bronnen, kokende modderpoelen en pruttelende zwavelbronnen die een opmerkelijk contrast vormen met ijskoude gletsjerrivieren en watervallen. Een rondreis door IJsland is ook prima te combineren met een bezoek aan Groenland. Of ga met uw eigen auto met de Smyril line via de Faroer en breid uw IJsland reis uit naar een rondreis Faeröer eilanden en IJsland.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.