Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Groenland
Noorderlicht

Terug
Kies een pagina:

Een groot deel van de zomer kunt u in Groenland genieten van de middernachtzon. De langste dag van het jaar is 21 juni en hoe noordelijker u zich bevindt, hoe langer de periode duurt dat de zon niet ondergaat. In Ilulissat is dat van 25 mei tot 25 juli. Overdag schijnt de zon fel en ’s nachts is het licht warmer van kleur en zijn er lange schaduwen.  
Het bekende noorderlicht is op Groenland regelmatig waarneembaar. Het verschijnsel doet zich in principe het hele jaar voor, maar is alleen zichtbaar als het donker is. De beste tijd is dus in het najaar en de winter. Om een reis te maken waarbij u kans op noorderlicht hebt is maart een goede maand. Het is dan niet meer de hele dag donker, zodat u ook activiteiten kunt gaan ondernemen. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.