Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Groenland
Vervoer

Terug
Kies een pagina:

Vanaf Amsterdam vliegt u via Kopenhagen of Keflavík naar Groenland. Afhankelijk van de reis kan het zijn dat u een overnachting nodig heeft in Kopenhagen of Keflavík. Uiteraard kunnen wij de vluchten en eventuele accommodaties voor u reserveren. Op Groenland zijn nauwelijks wegen, alleen in de steden en dorpen zijn wat wegen aangelegd. Het vervoer tussen de verschillende plaatsen gaat per boot, vliegtuig en helikopter. 

Een flexibele instelling is vereist als u in Groenland rondreist. Een aanpassing van vaar- of vluchtschema komt regelmatig voor onder invloed van weersomstandigheden en ijsgang. Voor alle arrangementen geldt dat eventuele extra kosten die worden gemaakt veroorzaakt door vertragingen door weersomstandigheden, altijd voor eigen rekening van de deelnemer zijn.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.