Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Oost-Canada
Steden Oost Canada

Terug
Kies een pagina:

Oost Canada kent een aantal noemenswaardige grote steden, zoals Toronto, Montreal en de stad Quebec.

Toronto

Toronto is de hoofdstad van Ontario en tevens de grootste stad van Canada. Toronto is het belangrijkste zakencentrum en de belangrijkste mediastad van Canada. Veel van de nationale dagbladen worden hier geproduceerd. In de stad vindt u een mengeling van etnische groepen. Meer dan 40% van de bevolking is van etnische afkomst. Toronto heeft wel iets weg van de stad Chicago. In de stad ziet u veel wolkenkrabbers. De 553 meter hoge Canadion National Tower (CN tower) schetst het silhouet van de stad. Vanaf de Tower heeft u een waanzinnig uitzicht over Lake Ontario.

Montreal

Montréal is de grootste stad van de provincie Québec. U ziet in de stad veel van de Franse cultuur en invloeden terug want Montréal is na Parijs de grootste Franstalige stad ter wereld. Vanaf de 234 meter hoge heuvel Mont-Royal heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Het oude centrum van Montréal genaamd ‘Vieux- Montréal’ beschikt over nauwe straatjes met verschillende cafés en restaurants. Bent u op zoek naar trendy cafés, winkeltjes en restaurants dan bent u op de Rue St. Paul op het goede adres.

Quebec

Québec-city is een stad waar u veel cultuur en historie terugvindt. Québec-city is de enige stad ten noorden van Mexico die nog door een stadsmuur wordt omgeven. Deze 4,6 kilometer lange muur is een historisch monument en zeker de moeite waard om te bezichtigen. Het Chateau Frontenac is een opvallende bezienswaardigheid op aan de punt van de ‘Kaap Diamant’. Het is een hotel uit 1893 in de stijl van een kasteel.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.