Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Oost-Canada
Geografie

Terug
Kies een pagina:

Canada is na Rusland het grootste land ter wereld en grenst in het zuiden en in het noordwesten aan de Verenigde Staten.

Het is ca. 5500 kilometer breed en 4600 lang, waar bij een deel tot ver boven de poolcirkel loopt. In Canada bevindt zich de meeste noordelijke bewoonde plaats ter wereld, namelijk Alert op Ellesmere Island. De Atlantische provincies kennen ruige kustlijnen, diepe bossen en veel "ponds". Ontario concentreert zich vooral rondom de Grote Meren aan de grens met de VS. In centraal Canada vindt u de uitgestrekte prairies en het westen wordt gekenmerkt door de indrukwekkende Rocky Mountains. Voor de westkust ligt Vancouver Island, een variatie van subarctisch woud, zandstranden en hoge bergtoppen.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.