Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Alaska
The last frontier

Terug
Kies een pagina:

Alaska heeft de hoogste bergen, de grootste gletsjers en de diepste fjorden. De wegen zijn leeg, dorpjes bestaan soms uit 1 gebouw en bushplanes mogen zomaar op de weg landen. Alaska is een land van superlatieven.

Ontdek Alaska! In Alaska zijn de bergen hoger en machtiger, de gletsjers ijziger, de bermen kleuriger dan u ooit gezien heeft en het wild kan in Alaska zomaar op uw pad verschijnen. Een Alaska vakantie is in alle opzichten uniek! Reis naar Alaska en zie hoe het water krioelt van het leven, zoals de zalm, zeeotters, walvissen en orka's. Op het land leven de grootste beren en elanden ter wereld. De winters zijn donker en koud, in de zomer gaat de zon nooit onder en is het rond de 20 graden. Reis naar Alaska en ontdek dit wilde land, deze unieke natuurbestemming!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.